Open dagen AVIA Dongen - Steenstraat

Ben u er klaar voor? In het weekend van 18 en 19 mei houden wij op en om ons AVIA tankstation spectaculaire AVIA Open Dagen ter ere van de lancering van ons nieuwe carwashpark. Komt u ook?

Een greep uit de activiteiten
Van 9.00 tot 17.00 uur kunt u uw auto bij ons tanken met een gigantische korting van maar liefst 20ct per liter (op de AVIA landelijke adviesprijs)! En wel op een full service manier: wij tanken uw auto voor u. vullen gratis uw screenwash aan en reinigen uw ramen.

Maar er is meer...
Als u minimaal 25 liter tankt, ontvangt u een gratis wascoupon. Deze is goed voor een Super Wasprogramma; ons allerbeste en meest uiitgebreide wasprogramma.
The proof is in the tasting dus laten wij u graag zelf ontdekken hoe goed onze carwash is. De wascoupon kunt u overzilveren vanaf 20 mei. No worries!

Nou vooruit, nóg meer...
Behalve uw auto voordelig tanken en nu ook uitstekend wassen kunt u bij ons ook ter echt voor onze verrukkelijke en vers bereide broodjes. En dat laten wij u graag proeven!
Bovendien hebben wij nog een heel leuke verrassing...

Komt u ook?
U vindt ons AVIA tankstation aan de Steenstraat 18 op het bedrijventerrein Tichelrijt in Dongen. We zien u graag!

*Let op: hoe wel wij onze uiterste best doen om ieder een onvergetelijke dagen te bieden, geldt voor zo wel de wascoupons als de broodjes op=op.


AVIA Dongen - Steenstraat
Steenstraat 18
5107 NE  Dongen

Volg ons op Facebook voor de laatste nieuwtjes!