We hebben een nieuwe partner voor het spaarprogramma AVIA Keuzesparen. Voortaan kunnen de AVIA spaarpunten online verzilverd worden voor giftcards van fonQ.nl.

Introductieactie

Vandaag wordt de promotiecampagne gelanceerd om het nieuwe partnerschap onder de aandacht te brengen. Bij een tankbeurt van minimaal 25 liter ontvangt u direct een fonQ.nl kortingsvoucher t.w.v. €10,-. Zolang de voorraad strekt, dus kom snel langs!

Online verzilveren voor fonQ giftcards

Wij zijn continue bezig om de diensten voor de klanten te verbeteren. Het online kunnen verzilveren van de gespaarde punten voor fonQ giftcards is weer een mooie stap in de dienstverlening van AVIA. FonQ.nl is het eigentijdse webwarenhuis waar je zeker slaagt voor de leukste cadeaus en unieke designproducten. Het enige dat u als spaarkaarthouder hoeft te doen is een Mijn AVIA account aanmaken op avia.nl.

AVIA Keuzesparen

Als AVIA klant spaart u met uw AVIA Spaarkaart punten bij iedere tankbeurt. Dit kan bij alle bemande en ook bij een aantal onbemande AVIA tankstations in Nederland. Punten verzilveren voor cadeaubonnen van diverse grote retailketens als Douglas en Bart Smit was altijd al mogelijk in de AVIA shops. Met deze toevoeging aan het huidige spaarprogramma wil AVIA vaste klanten ook online bedienen, extra belonen en nieuwe klanten aantrekken. Wilt u ook meesparen? Ga dan langs bij een bemand AVIA tankstation en begin direct met sparen. Bekijk hier waar u allemaal voor kunt sparen met AVIA Keuzesparen.

Al flink wat gespaard?

Maak dan hier een Mijn AVIA account aan en wissel direct uw gespaarde punten in voor een fonQ.nl giftcard!