Deze week is tankshop De RoOodstop bij AVIA Den Oever geopend. Bij onze nieuwe tankshop in Den Oever kunt u niet alleen terecht voor snoep, ijs, frisdrank, rookwaren, snacks, telefoonkaarten en giftcards, wij hebben nog veel meer!

Shop

Naast de standaard producten verkopen we bij De RoOodstop Den Oever ook kant-en-klaar maaltijden en belegde broodjes met o.a. paling en zalmsalade. Ook bieden we hier gratis wifi internet aan. Binnenkort gaan we er ook kibbeling en patat verkopen.

Officele openning

De officiële opening van de RoOodstop is tijdens de Flora- en Visserijdagen, die worden gehouden van 29 augustus tot en met 2 september. Tijdens deze dagen komen we met leuke en ludieke openingsacties.

Openingtijden

De RoOodstop Den Oever is geopend op werkdagen van 06.00 tot 20.00 uur, op zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zondag van 09.00 tot 20.00 uur. De levering van brandstoffen via het volledig geautomatiseerde systeem is, zoals nu ook al het geval, 24 uur per dag mogelijk. Verkoop van LPG is mogelijk tijdens openingstijden van de shop.

Meer over AVIA Den Oever