Het nieuwe AVIA tankstation in Schagerbrug is open! Afgelopen maanden is druk gebouwd en nu staat er een prachtig mooi nieuw station, langs de N248 nabij de brug bij de Stolpen en de kruising met N9 (Alkmaar – Den Helder).

Brandstoffen AVIA Schagerbrug 

AVIA Schagerbrug te vinden op de Provincialeweg is (voorlopig) onbemand en 24 uur per dag bereikbaar. Naast Euro 95 ongelood, Diesel, high-speed Diesel voor vrachtwagens en Ad-Blue kunt u hier ook onze premium brandstoffen Super Clean95 en Multipower Diesel tanken.

U kunt hier terecht met uw PIN / bankpas, AVIA tankkaart, MultiTankcard, Travelcard, XXImo card, Kuster Olie tankpas en Tamoil Card. 

Onbemande carwash

Uniek op deze onbemande locatie is dat u ook uw auto kunt wassen! Met deze contactloze ultra moderne “autodoes” machine is uw auto snel én veilig weer schoon en kunt u uw weg vervolgen. Betalen gaat eenvoudig via de betaalautomaat bij de ingang van de autodoes.

Het is onze bedoeling om binnenkort ook de shop te openen. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang, bij meer nieuws hierover zullen we dat zeker communiceren.

Bekijk hier alle informatie over AVIA Schagerbrug Provincialeweg