Het is bij ons bij AVIA Den Oever mogelijk om vanaf 18 juni verse haring te kopen op de Havenweg 2. Op donderdag 18 juni hebben we een unieke actie waarbij u Hollandse Nieuwe kunt kopen vanaf de haringkar!

We verkopen op dit moment al kibbeling en broodje palingfilet in de backery van AVIA Den Oever. De verse haring is een passende en unieke aanvulling op ons huidige (vis)assortiment.  

Haringkar
Op donderdag 18 juni zal een echte visboer bij de haringkar staan om de haring per plekke schoon te maken. Gert Jan Visser is dé man die voor ons de haring gaat schoonmaken en het bij AVIA Den Oever vanaf de haringkar zal verkopen. In de backery van de shop kan de haring op een broodje worden gekocht.

Verassen
“Met het verkoop van vis zien wij kansen om onze klanten te verrassen nu dus met verse haring die door de plaatselijke visboer worden geleverd,” aldus Jan Willem Helsloot van AVIA Marees. De haringverkoop past goed op deze locatie gelet op de ligging in Den Oever wat een echt vissersdorp is.

Komt u ook langs voor de Hollandse Nieuwe? We zien u graag bij AVIA Den Oever op de Havenweg 2. De shop is van maandag t/m vrijdag van 6:00 – 20:00 uur geopend, op zaterdag van 8:00 – 20:00 en op zondag 9:00 – 20:00uur.