Gratis je auto vol mogen tanken, dat overkwam vandaag 50 mensen in Haaksbergen. Deze actie is onderdeel van de XPress Openingsdagen van het AVIA XPress station in Haaksbergen.

De eerste 50 klanten die vanaf 17:00 uur  het terrein van het tankstation op reden mochten gratis tanken. Auto’s en hun bestuurders stonden rijen dik te wachten voordat de actie begon, sommigen stonden er al vanaf 14:00 uur! Om 17:00 uur ging de actie van start, de actie is rustig verlopen. Dit is vooral te danken aan de twee verkeersregelaars die ervoor zorgden dat er geen enorme verkeersopstopping ontstond op de Hengelosestraat.

Mensen die vandaag net achter het net visten hoeven niet teleurgesteld te zijn. Morgen en overmorgen maken zij opnieuw kans op een gratis brandstof. Vrijdag 6 maart van 15:00 uur tot 18:00 uur mag iedere 25e klant gratis tanken tot €50,-.

Zaterdag 7 maart is er een spelelement aan de actie toegevoegd: Tank blind, WIN en rijd GRATIS weg. Tussen 13:00 en 15:00 uur kunnen klanten voordat ze gaan tanken aangeven hoeveel liter ze willen tanken, vervolgens wordt de klant geblinddoekt en moet hij/zij op gevoel het aantal vooraf opgegeven liters proberen te tanken. Lukt dit? Dan worden de kosten van de tankbeurt vergoed!  Eén liter meer of minder getankt wordt als speling aangehouden. De voorwaarden en uitleg van de acties zijn te vinden op www.avia.nl/openinghaaksbergen.

Onderstaand een greep uit de foto's van gelukkige winnaars. Voor alle foto's kijk op de facebookpagina van AVIA XPress Haaksbergen.