Military Boekelo Enschede

Military Boekelo Enschede

Eén van de grootste paarden topsportevenementen van Nederland: dat is Military Boekelo – Enschede.

Ieder jaar is het prachtige Twentse landschap het decor voor een aantal dagen presteren op hoog niveau. Uit de hele wereld komen topruiters met hun paarden naar Oost Nederland om deel te nemen aan één van ’s werelds beste Military’s. Meer dan 60.000 bezoekers willen ieder jaar dit prachtige evenement bijwonen. Genieten van een perfecte mix van Topsport, Business & Pleasure en bovenal een unieke en enerverende belevenis.

Natuurlijk staat ieder jaar de sport centraal tijdens Military Boekelo – Enschede. Het evenement behoort tot de beste van de wereld. Dat is ook de reden dat iedere internationale topruiter er in Boekelo bij wil zijn. Ieder jaar kent het startveld een aantal Olympische medaillewinnaars en internationale kampioenen. De voornaamste redenen voor de wereldtop om naar Boekelo af te reizen zijn; het technisch hoogstaande parcours; ontworpen door Olympisch designer Adrian Ditcham, de Oer Twentse gezellige informele sfeer en de kampioenschaps ambiance met tienduizenden toeschouwers in de Crosscountry.

Ontvang nu €10,- korting op je crosscountry tickets voor de Military Boekelo Enschede. Bij inlevering van 300 ViaAVIA spaarpunten ontvang je een kortingscode waarmee je 10 euro korting per ticket ontvangt. Met één kortingscode kun je maximaal 2 tickets kopen.

Meer weten? Ga direct naar de ViaAVIA extra’s in de ViaAVIA app of op de website!

*De korting is enkel geldig op zaterdagtickets. De kortingscode kan alleen online gebruikt worden en niet aan de kassa.