Binnen ViaAVIA maakten alle deelnemende spaarders aan de Doe mee en Maak kans actie de hele maand maart kans op een refurbished iPhone 8 64GB van SWOOP. 

Alle winnaars van de actie hebben inmiddels bericht gehad of hun prijs al in ontvangst genomen!

We hebben maar liefst 5 keer een refurbished iPhone mogen weggeven in samenwerking met SWOOP.

Wij wensen alle winnaars veel plezier met hun nieuwe iPhone!

Over Swoop

Op zoek naar een kwalitatief goede iPhone, iPad, Mac of Windows laptop? Dan bent u bij SWOOP aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor refurbished devices, met dezelfde kwaliteit als nieuw, maar dan aantrekkelijk geprijsd. De refurbished producten die wij verkopen zijn grondig gecontroleerd en indien nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Refurbished is niet alleen voordeliger dan nieuw, bij SWOOP zijn de producten op de website ook direct leverbaar en snel bezorgd op locatie naar uw keuze.

ViaAVIA

Met ViaAVIA ben je onderweg naar leuke extra’s. En je kunt meedoen met te gekke winacties zoals deze! Deze maand maak je kans op een luchtballonvaart voor 5 personen. Je spaart eenvoudig met de ViaAVIA app of spaarkaart.
Sparen gaat ongemerkt snel want je spaart bij zowel bemande als onbemande tankstations van AVIA. Voor iedere liter krijg je 1 punt. Ook op je aankopen in de shop ontvang je punten. Zo is iedere bestede euro 1 punt waard. En op je verjaardag kun je rekenen op leuke extra’s!

Meer weten over ViaAVIA? Kijk op ViaAVIA.nl