Een tankstation en een symfonieorkest die gaan samenwerken? Vanaf 7 september kunt u bij AVIA bij iedere tankbeurt sparen voor het project ‘Muziek voor iedereen’ van HET Symfonieorkest.

Terwijl een ensemble van HET Symfonieorkest de hoorns blies werd het contract getekend op bij AVIA Enschede op de Twekkerler Es. Niek Weghorst van AVIA Weghorst en directeur van HET Symfonieorkest Harm Mannak tekenden een contract voor onbepaalde tijd.
 
Hoe werkt het? 
De leden en alle mensen die hun club een warm hart toedragen kunnen gratis punten sparen bij AVIA met Clubsparen. Deze spaarpunten kunnen door de club worden verzilverd bij AVIA en geheel naar eigen inzicht worden besteed. Alle mensen die HET Symfonieorkest een warm hart toedragen kunnen gratis punten sparen bij iedere tankbeurt bij AVIA. Het enige wat u hoeft te doen is bij iedere tankbeurt uw Clubspaarpas te laten zien.

Aanmelden voor Clubsparen voor HET Symfonieorkest kan hier!

Bij iedere tankbeurt op de deelnemende AVIA tankstations wordt er automatisch gespaard voor HET Symfonieorkest. De klant laat de clubspaarpas zien en de punten worden dan automatisch bijgeschreven op een speciale Clubspaarpas waarmee HET Symfonieorkest de punten kan verzilveren bij AVIA. Elke 100 punten die wordt gespaard is €2,- voor ‘Muziek voor Iedereen’ waard. Een makkelijke manier voor de klant om dit orkest te steunen. Aanmelden voor Clubsparen kan bij
 
Muziek voor Iedereen

‘Muziek voor Iedereen’ is een initiatief van HET Symfonieorkest waarmee er klassieke muziek op verschillende locaties ten gehore wordt gebracht en de muziek dus voor iedereen toegankelijk is. 

Meld hier uw club of vereniging ook aan voor AVIA Clubsparen.