GAMMA Racing Day is het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa dat plaats vindt op 5 en 6 augustus op het TT Circuit Assen en jaarlijks 100.000 bezoekers trekt. AVIA wordt dit jaar sponsor van GAMMA's racedag. 

Beleef de GAMMA Racing Day vanaf één van de in totaal acht tribunes of nestel je op het grastalud rondom de beroemde TT-baan.

Gratis kaarten voor onze klanten

Toegang tot de GAMMA Racing Day is gratis op vertoon van het zogenaamde 'FREE TICKET', in de maanden juni en juli verspreiden wij die op onze locaties. Kaarten voor de paddock zijn online verkrijgbaar vanaf 5 Euro voor de vrijdag tot 25 Euro voor het hele weekend. Kinderen tot 12 jaar hebben GRATIS paddocktoegang.

Welkom onderweg

Wij zien het als onze taak om onderweg fijner te maken, of je nu enkele minuten in de auto zit of uren. “Tijdens deze racedagen zijn wij dan ook als AVIA aanwezig om bezoekers welkom onderweg te heten en om onze nieuwe spaar app, AVIA Bijtanken onder de aandacht te brengen”, aldus Ramon Verweij – Marketing Manager AVIA Nederland.

​We laten op onze Facebook pagina weten wanneer we de gratis kaartjes gaan aanbieden, houd ons dus goed in de gaten!