AVIA start met de uitrol van Mobiel Tanken in samenwerking met MyOrder. Hierdoor kun je bij 150 onbemande AVIA tankstations brandstof afrekenen met je smartphone en krijg je 10 cent extra korting* op de literprijs.

Welkom onderweg
AVIA wil het meest klantvriendelijke tankstation zijn en probeert daarom iedere tankbeurt een stukje aangenamer te maken. Geert Kuipers Managing Director AVIA Nederland “Door service en gemak te bieden, dragen we bij aan een aangename reis. ‘Welkom Onderweg’ is onze manier om klanten een prettige reis te wensen. Mobiel Tanken draagt bij aan het aangenamer maken van de reis en sluit hier perfect op aan”.
 
Mobiel tanken
Met de MyOrder-app werkt Mobiel Tanken heel eenvoudig. De app bepaalt de locatie van de gebruiker waardoor het dichtstbijzijnde tankstation bovenaan staat in de lijst. De gebruiker selecteert in de app het pompnummer, het gewenste tankbedrag en betaalt vervolgens direct in de app. Betalen kan met iDEAL, PayPal, creditcard of met je MyOrder Smartwallet. Daarnaast heeft de klant altijd inzicht in waar en hoeveel er is getankt.
 
10 cent korting
Vanaf maart is Mobiel Tanken mogelijk. Ter introductie krijgen gebruikers tijdelijk 10 cent extra pompprijskorting met MyOrder Mobiel Tanken. Mobiel Tanken is mogelijk bij zo’n 150 onbemande tankstations en wordt de komende maanden verder uitgerold. Deze actie loopt t/m 14 mei 2017.

Vind hier meer over Mobiel tanken bij AVIA