AVIA plaatst wasmachines op tien locaties

Je auto volgooien en gelijk je kleding wassen op dezelfde plek? Dat is inmiddels mogelijk op 11 tankstations van AVIA. Samen met Prontophot Holland BV heeft AVIA haar dienstenpakket uitgebreid. Hierdoor kunnen bezoekers in een korte tijd grotere en afwijkende items wassen, maar ook wassen net als thuis.
 

Klanten centraal
Automobilisten kunnen bij het tankstation steeds vaker niet alleen voor brandstof en kleine producten terecht, maar ook voor andere diensten. “Wij hebben als doelstelling om onze klanten centraal te stellen en onderweg welkom te heten. Het verblijf op het tankstation willen we zo prettig mogelijk maken en daarom hebben wij gekozen voor het unieke wasmachine concept van Prontophot”, aldus Bianca van Es – Algemeen directeur van Achilles Brandstoffen Maatschappij, het bedrijf dat de geselecteerde AVIA tankstations in beheer heeft.
 
De reacties van onze klanten zijn geweldig, ze zijn zeer enthousiast over de mogelijkheden. Vooral vanwege de mogelijkheid om grotere hoeveelheden in één keer te wassen.
 
Het wasmachine concept
De wasmachines bieden de mogelijkheid om op het AVIA tankstation in een korte tijd 18 en 8 kilo textiel te wassen en te drogen. “Als families terugkomen van vakantie staan ze vaak uren te wassen, hier kan dat allemaal in één grote trommel en ben je binnen een half uur klaar”, zegt directeur Johan Stoffer van Prontophot. De wasmachines kunnen ook handig zijn voor het wassen van sportkleding, gordijnen, dekbedden of paardendekens”. De machine voegt zelf hypoallergene wasmiddelen toe, die de was heerlijk laat ruiken en schoon wast.

AVIA had een een locatie waar het mogelijk is om te wassen, namelijk in Westerhaar. De 10 extra wasmachines zijn te gebruiken bij de AVIA tankstations in Tolkamer, Fijnaart, Valkenswaard, Deventer, Breda, Dordrecht, Eindhoven, Zwijndrecht, Oostzaan en Pijnacker.