AVIA Nederland kiest voor Centric als administratiepartner

AVIA Nederland en Centric ondertekenden afgelopen vrijdag een vijfjarige overeenkomst voor de uitvoering van AVIA’s administratieve bedrijfsprocessen door Centric. Het betreft de financiële, salaris- en brandstofadministratie van Coöperatie AVIA Nederland U.A. en AVIA Shared Service Center B.V..

Om professioneler en slagvaardiger om te kunnen gaan met de veranderingen in de markt, maakte AVIA de strategische keuze secundaire bedrijfsprocessen uit te besteden aan een select aantal betrouwbare partners. Centric bleek een goede partner door haar uitgebreide kennis van de branche en een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Geert Kuipers, Managing Director van beide AVIA bedrijven: “Als je wilt groeien én in de toekomst competitief en renderend wilt blijven – zowel voor jezelf als de bij AVIA aangesloten ondernemers – moet je veranderen. Centric denkt en handelt proactief met ons mee, op een persoonlijke en pragmatische manier en in het belang van onze toekomst. Dit is voor ons van doorslaggevend belang voor het aangaan van een langdurige partnership.”

Michell Ipskamp, Commercieel Directeur Centric BPO services B.V.: “Met de komst van AVIA zijn wij enorm verheugd. AVIA wordt, overigens net als alle ondernemers in de petrolbranche, uitgedaagd om adequaat te anticiperen op belangrijke veranderingen. Wij zijn enthousiast over de kansen die wij zien om AVIA daarbij te helpen.”