AVIA neemt 33 tankstations over van Olie Distributie Noord (ODN). Tevens is het een start van een samenwerking tussen AVIA en ODN. Samen bieden zij hun klanten een beter netwerk, professionele levering en gunstige inkoopcondities.

Netwerk uitbreiding

AVIA Weghorst -één van de vijf ondernemingen van AVIA- is de samenwerking aangegaan met ODN. De samenwerking sluit uitstekend aan bij de groeiambities van AVIA en de behoefte aan een eenduidig beeldmerk van ODN. ‘Wij willen onze klant het beste netwerk bieden’, verteld Niek Weghorst, Commercieel Directeur van AVIA Weghorst. En natuurlijk is het voor ons landelijke AVIA netwerk ook een mooie aanvulling, wij gaan van 320 naar 353 locaties.

Naast de netwerk uitbreiding zullen wij ook gaan samenwerking op het gebied van inkoop, planning en logistiek.

Stap voor stap

ODN heeft nu 33 tankstations in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Wij zullen vanaf 1 juli de 33 nieuwe locaties gaan exploiteren, de locaties zullen stap voor stap worden omgekleurd in de AVIA uitstraling. Onze AVIA Tankkaart klanten krijgen uiteraard binnenkort van ons te horen vanaf wanneer zij hier ook kunnen komen tanken.