AVIA Deurningen aan de A1 ter hoogte van de afslag Hengelo-Noord waar donderdagavond 16 oktober een vrachtwagen naar binnen reed is vanaf zaterdag 25 oktober weer geopend.

Opening
Er is een noodshop geplaatst waar de klanten weer bediend kunnen worden, maar ook voor een bakje koffie of een warme hap kan de weggebruiker weer terecht bij het station. Vanaf zaterdag 25 oktober is het alweer mogelijk om bij AVIA Deurningen rijksweg A1 te tanken

Schade
Het oude tankstation is total loss verklaard en wordt afgebroken. Komende maanden wordt de tankshop volledig nieuw opgebouwd. De schade voor de organisatie is groot. Er was bij het station net gestart met een nieuwbouw voor een bakery. Het station heeft een week geen klanten kunnen bedienen met brandstof, etenswaar en shopartikelen. De gesprekken met de verzekeringsmaatschappijen die de opgelopen schade moeten dekken zijn inmiddels opgestart. Over de toedracht van het ongeluk is nog niets bekend.

De schade is inderdaad groot, maar we zijn vooral erg blij dat er bij het ongeluk geen personen ernstig gewond zijn geraakt en dat alle partijen volledige medewerking hebben verleend om het station zo snel mogelijk weer draaiende te krijgen”, aldus Harry ten Voorde, facilitair manager van Weghorst AVIA. “We hopen met de noodvoorziening onze klanten zo goed mogelijk te helpen tot het moment dat we de nieuwe shop kunnen openen”.

We hopen u snel weer te zien bij AVIA Deurningen rijksweg A1

Schade AVIA Deurningen rijksweg A1 17-10-14
Schade AVIA Deurningen rijksweg A1 – 17-10-14