Wat we in 2013 zijn gestart heeft goed uitgepakt voor de sportverengingen in Tuitjenhorn. Zij hebben met AVIA Clubsparen inmiddels de 100.000 puntengrens overschreden! AVIA Clubsparen is dé nieuwe manier van (club)sponsoren.

De voetbal-, volleybal- en handbalverenigingen hebben van ons een waardecheque in ontvangst mochten nemen t.w.v. €2.000. Want elke 100 spaarpunten is €2,- waard.

Wat is AVIA Clubsparen?

Speciaal voor (sport)clubs en verenigingen heeft AVIA een nieuwe vorm van sponsoring bedacht, namelijk AVIA Clubsparen. Leden en alle mensen die hun club een warm hart toedragen gratis punten sparen bij AVIA! Dat kan door gebruik te maken van de speciale AVIA Clubspaarpassen of door (éénmalig) punten te doneren. Verenigingen kunnen het geld geheel naar eigen inzicht besteden.

Tuitjenhorn Tankt Sportief

De sportverenigingen Hollandia T Handbal, Hollandia T Voetbal en Volleybalvereniging De Boemel in Tuitjenhorn zijn Clubsparen gezamenlijk gestart. Bij het begin van de actie hebben leden van de sportverenigingen regelmatig bij AVIA XPress Tuitjenhorn gestaan om klanten en passanten te vragen te starten met Clubsparen. Om op die manier de sportverenigingen heel eenvoudig te ondersteunen. Dat heeft gewerkt! Twee jaar later is de grens van 100.000 punten bereikt en zijn er ruim 400 actieve spaarders die bij elke tankbeurt op een van de AVIA tankstations steeds weer gratis punten sparen.

Actie: dubbele punten in februari

Ook mee doen aan Clubsparen? Sluit u nu aan bij AVIA Clubsparen dan krijgt de club de hele maand februari dubbele punten! Dit betekent 0,6 punten ipv 0,3 punten per getankte liter voor de vereniging. De dubbele punten actie is geldig bij AVIA Marees

Start vandaag ook met AVIA Clubsparen!