Met AVIA Keuzesparen gespaarde punten inwisselen voor contant geld, fonQ.nl giftcards of één van de vele cadeaubonnen.

Online Giftcards van fonQ.nl

De gespaarde punten kunnen online ingewisseld worden in Mijn AVIA voor giftcards van fonQ.nl. Dus geen rit naar het tankstation, maar gewoon online! Het enige wat je hoeft te doen is een Mijn AVIA account aanmaken en de spaarkaart koppelen. FonQ.nl is het eigentijdse webwarenhuis waar je zeker slaagt voor de leukste cadeaus en unieke designproducten met meer dan 35.000 artikelen in het assortiment. Bekijk hier de fonq.nl inspiratiepagina

De cadeaubonnen

Elke 100 gespaarde punten kunnen bij de deelnemende AVIA tankstations ingewisseld worden voor een cadeaubon van bekende winkelketens. Kies uit cadeaubonnen van TUI, Bart Smit, Douglas, Expert, Marskramer, Intersport, Gamma of shop- en wascheques ter besteding op deelnemende tankstations.

Algemene voorwaarden
Alleen inwisselbaar bij de in Nederland deelnemende AVIA tankstations. AVIA spaarpunten zijn per 100 inwisselbaar. Contante betaling alleen bij 100 spaarpunten. Mogelijke wijzigingen in de voorwaarden, de afgebeelde artikelen, de omschrijving, kleur en prijzen worden voorbehouden. Bij inwisseling van meer dan 5 cadeaubonnen, raden wij aan dit te reserveren bij het af te halen AVIA tankstation. De schenking en / of koop vindt plaats tussen het deelnemende AVIA tankstation en u. AVIA streeft naar een zo gunstig mogelijke spaarkaart/prijsverhouding. Deze is echter variabel en afhankelijk van diverse marktsituaties. De hoogte van het aantal uitgegeven spaarpunten per tankbeurt wordt bepaald door het deelnemende AVIA tankstation. Deze is variabel en afhankelijk van diverse marktsituaties. Het AVIA KeuzeSpaar-programma kan door AVIA Nederland op elk gewenst moment worden beëindigd. Alle vorige aanbiedingen komen hiermee te vervallen.