Hoe werkt het activeren van mijn AVIA pas?

De registratiecode vindt u op de tankbon. Deze code kunt u hier invullen tijdens het aanmelden van een account. 

Waar vind ik de registratiecode van mijn spaarpas?

De registratiecode vindt u onderaan de kassabon. Deze code kunt u gebruiken wanneer u uw spaar- of tankpas toevoegt aan Mijn AVIA. 

Waarom kan ik niet meer inloggen in Mijn AVIA?

Mijn AVIA is in september 2016 vernieuwd. Als u voor deze tijd al een acccount had met een gekoppelde pas heeft u een mail van ons ontvangen om een nieuw wachtwoord in te stellen. Heeft u geen mail gekregen? Het wachtwoord is ook opnieuw in te stellen door hier naartoe te gaan, daar het e-mail adres in te vullen en daarna een nieuw wachtwoord aan te maken.

Ik krijg de melding dat hij mijn emailadres niet herkent?

Alle Mijn AVIA accounts zonder gekoppelde pas zijn er niet meer. Deze accounts dienen de spaarkaart/tankkaart te registeren voordat er een account aangemaakt wordt. Dit kan door de registratiecode die op de tankbon staat in te vullen nadat er op Gratis aanmelden is gedrukt.
 

Andere vragen?

Stel ze hier, wij helpen je graag.

Persoonlijke gegevens

Uw bericht


De velden die rood omlijnd zijn, en de 'ik ben geen robot check' zijn verplicht.
Vul de velden in om het formulier te kunnen versturen.