Pak aan! 2 GRATIS kaarten
 
voor het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa! Kom met dit GRATIS toegangsbewijs op zaterdag 18 of zondag 19 augustus naar de GAMMA Racing Day op het TT Circuit Assen en geniet van een dag vol met motorraces, het wereldkampioenschap bij de zijspannen, races met échte Formule 1-auto’s, met de snelste karts van Europa en met klassieke toerwagens.
 
De nieuwe Nederlandse motorheld Michael van der Mark laat zien wat zijn racewinnende en razendsnelle Yamaha YZF-R1 Superbike allemaal kan en de Nederlandse DAKAR coureurs, waaronder 2-voudig winnaar Gerard de Rooy en Tim en Tom Coronel komen met hun rallyvoertuigen naar Assen.
 
Neem plaats in een échte straaljager, één van vele ‘Supercars’ en volg de verrichtingen van ’s werelds snelste raceauto op waterstof die het opneemt tegen ‘gewone’ raceauto’s op benzine. Zelf coureur worden? Probeer het GRATIS op de miniracebanen van Disney, Yamaha, RACEKIDS en Kartcentrum Lelystad.
 
GRATIS genieten van wereldberoemde racers, GRATIS zitplaatsen op de beste tribunes, GRATIS parkeren én… GRATIS opstappen voor de jeugd. Dát is de GAMMA Racing Day op 18 en 19 augustus aanstaande! 
 
Print hier uw free ticket of haal deze op bij de bemande AVIA tankstations!