AVIA Festival on Wheels

AVIA Festival On Wheels is de leukste middag uit voor het hele gezin! En daar kun jij GRATIS naar toe! 

De organisatie heeft met het programma van het AVIA Festival on Wheels gekozen voor elk lid van het gezin. Niet alleen presenteren we jullie de mooiste bolides, ook zijn we blij verheugd met de komst van een heuse FMX Motorcross Stuntshow. Deze motoracrobaten verzorgen 3 spectaculaire stuntshows tijdens ons evenement in de daarvoor speciaal ingerichte Riwald Stuntarena!

Maar is nog veel meer! Voor de kinderen hebben we coole activiteiten op het menu staan. Wat te denken van de Mega Kids Goochelshow of de gigantische hindernisbaan.
En dames, zin aan een heerlijke wijnproeverij of een leuke workshop? En wie wint het DITT Formule 1 kampioenschap, verreden in een echte formule 1 race simulator?
Of maak je liever kans op een ballonvaart? Het is nog maar een kleine greep uit de grote programmering die we voor jou in elkaar gezet hebben.

Check het blokkenschema voor het volledige programma!

GRATIS TOEGANG
Natuurlijk bieden wij onze klanten de mogelijkheid om ons evenement gratis te bezoeken. Tank op de deelnemende locaties en vraag naar de AVIA Festival on Wheels stempelkaart.

Bij iedere tankbeurt, van minimaal 20 liter, ontvangt u een stempel. Een volle stempelkaart (3 stempels) geeft u recht op gratis toegang tot het evenement. Bij inlevering van de stempelkaart aan de kassa tijdens het evenement maakt u ook nog eens kans op een ballonvaart! 

Deelnemende locaties
Op de volgende stations kunt u sparen voor gratis toegang: