Dit familiebedrijf bestaat al sinds 1922 en handelt vanaf 2004 als zelfstandig oliehandelaar onder de internationale AVIA-vlag. De tankstations liggen voornamelijk in en rond woonkernen, waardoor er in de stations altijd een gemoedelijke sfeer hangt en er een gevoel van ‘ons kent ons’ heerst.

Exploiteren en beleveren

Wij exploiteren en beleveren ruim 60 tankstations in met name Noord-Holland en Friesland die wij vanuit ons eigen depot in Kolhorn bevoorraden. Daarnaast voorzien wij de agrarische sector en diverse loon- en transportbedrijven rondom het IJsselmeer van brandstoffen en smeermiddelen.

AVIA Marees voor ondernemers

Niet alleen particulieren gooien hun tank snel en voordelig vol bij AVIA Marees. Ondernemers met een eigen wagenpark kunnen bij ons op rekening tanken met de AVIA Tankpas. Wil je meer informatie over de AVIA Tankpas en de voordelen van het op rekening tanken?

Image

AVIA Marees denkt met de ondernemer mee!

Vraag vandaag nog de handige AVIA tankkaart aan!

Waspas aanvragen

Heb je nog geen waspas van AVIA om jouw voertuig zo nu en dan van een grondige wasbeurt te voorzien? Maak een account aan via www.aviawaspas.nl, registreer je pas en ontvang gratis € 2,- wastegoed. Na registratie van de kaart heb je inzicht in jouw saldo en wastransacties, download je gemakkelijk de facturen en ontvang je bonuspunten bij het opwaarderen.

Installatie & Techniek

Binnen de Marees Groep is ook de aparte, zelfstandige afdeling Installatie & Techniek actief. Daar kun je terecht voor onder meer boven- en ondergrondse tankinstallaties, tanksaneringen en bodemtechniek. Net als AVIA Marees is de afdeling Installatie & Techniek resultaatgericht en is er sprake van korte communicatielijnen. Wil je meer informatie over deze afdeling en de mogelijkheden, neem dan contact op met Ronald Kok via 0224-532309 of [email protected].

AVIA Marees
Havenweg 14
1767 EC Kolhorn