AVIA Marees

In de kop van Noord Holland is AVIA Marees gevestigd in Kolhorn. De agrarische, transport- en MKB bedrijven maar ook de klanten van onze tankstations weten de weg te vinden naar de dichtstbijzijnde AVIA locatie van Marees. Naast de exploitatie en beleveren van ruim 60 tankstations in met name Noord Holland en Friesland, bieden wij ook diverse diensten en producten aan.

Het familiebedrijf Marees bestaat al sinds 1922 en handelt vanaf 2004 als zelfstandig oliehandelaar onder de internationale AVIA-vlag. De tankstations liggen voornamelijk in en rond woonkernen, waardoor er in de stations zeker een gevoel van ‘ons kent ons’ heerst.  Heb je vragen of goede ideeën? Onze medewerkers op kantoor staan je gastvrij te woord en ons Verkoop team gaat graag met je in gesprek om te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf. Zo bieden wij naast de afname van brandstoffen en smeermiddelen een Tankpas aan voor ondernemers. Ontdek je gemak en voordeel met de AVIA Tankpas! Zo ontvang je ook nog eens 20% korting op iedere wasbeurt bij een Carwash van AVIA Marees.

AVIA Marees
Havenweg 14
1767 EC Kolhorn
0224 53 18 41 | [email protected] 

 

Image

Al bijná 100 jaar brandstofleverancier

AVIA Clubsparen

Bij iedere tankbeurt spaar je punten voor jouw vereniging!
En dat doe je niet alleen, samen met alle leden zorg jij ervoor dat de clubkas
gesponsord wordt. Verzilver gezamenlijk alle gespaarde punten en besteed
het bedrag voor bijvoorbeeld een nieuw tenue of voor een leuk dagje uit
met de vereniging. Lees meer….

AVIA Waspas

AVIA heeft nu haar eigen AVIA waspas. Nu nog eenvoudiger én voordeliger uw auto wassen bij AVIA. Nadat u gratis een account heeft aangemaakt kunt u uw waspas(sen) registeren. Hierna kunt u uw waspas optimaal gebruiken en profiteert u van alle AVIA waspas voordelen! Lees meer…

Installatie & Techniek

Binnen de Marees Groep is ook de aparte, zelfstandige afdeling Installatie & Techniek actief. Daar kun je terecht voor onder meer boven- en ondergrondse tankinstallaties, tanksaneringen en bodemtechniek. Net als AVIA Marees is de afdeling Installatie & Techniek resultaatgericht en is er sprake van korte communicatielijnen. Wil je meer informatie over deze afdeling en de mogelijkheden, neem dan contact op met Ronald Kok via 0224-532309 of [email protected].

Multi Traffic Point Hoorn

AVIA Marees is initiatiefnemer van het MTP in Hoorn. Een creatief en duurzaam plan voor terrein Zevenhuis waar in de zomer van 2020 AVIA Hoorn Noord gevestigd zal zijn. Ook op het terrein komen 6 bekende foodketens waaronder McDonald’s en Spare Rib Express. Lees meer…. 

 

Nieuws & Vacatures

Nieuws

Uitreiking cheque St OPKIKKER

UITREIKING CHEQUE ST OPKIKKER AVIA vroeg haar spaarders van het loyaltyprogramma ViaAVIA om...

Meer nieuws
Actie

Doe Mee en Maak Kans op één van de vijf Under Armour pakketten!

De winter zit er bijna op, het voorjaar komt eraan dus tijd om...

Meer acties
Vacature

Service medewerker Tankstation – Wieringerwerf

Servicemedewerker Tankstation – +/- 24 uur per week Wieringerwerf Ben jij op zoek...

Meer vacatures