Groothandel

AVIA Weghorst levert bij u brandstof, smeermiddelen, vetten en tankinstallaties op maat op locatie.

Tankinstallaties

Wij leveren tankinstallaties op maat met bijbehorende onderdelen. Wij hebben een ruim assortiment: brandstoftanks in diverse grootten, brandstofpompen, elektrische pompsets, automatische afslagpistolen, opvangbakken, Cim-Tekfilters en nog veel meer. Daarnaast kunnen de brandstoftanks geleverd worden met een eventueel registratie systeem.

Bovengrondse tanks kunnen geleverd worden met een inhoud variërend van 1.000 tot 50.000 liter. Bovendien verkopen wij alleen dubbelwandige tanks, die worden geleverd met een KIWA-installatiecertificaat.

Bent u benieuwd wat er voor u mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Tankinstallatie Groothandel

AdBlue

AVIA Weghorst is leverancier van AdBlue®, een uiterst zuivere 32,5% waterhoudende ureumoplossing, die rechtstreeks in het uitlaatgas wordt geïnjecteerd, wat de uitstoot van stikstofoxiden vermindert.

Dankzij onze jarenlange ervaring met de verkoop en levering van kwalitatief hoogwaardige AdBlue® voorzien we de meest uiteenlopende bedrijven, naar tevredenheid, van AdBlue®.
Leveringsmogelijkheden:

  • 10 liter can
  • 210 liter vat
  • IBC, incl. 1000ltr AdBlue
  • Bulklevering, vanaf 800 liter
Adblue Groothandel

Equipment

Wij zijn verder gespecialiseerd in vloeistofopslag, olie apparatuur, afgewerkte olieapparatuur, vet apparatuur en brandstofapparatuur.

Bent u benieuwd wat er voor u mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Smeermiddelen & Automotive producten

Voor smeermiddelen en automotive producten kunt u terecht op de volgende pagina.