Wil jij een leuke en leerzame stageplaats bij het snelst groeiende tankstationmerk? Wij zijn namelijk op zoek naar een stagiair(e) die vanaf februari ons team op het hoofdkantoor komt versterken. 

Over ons

AVIA Nederland bestaat uit vijf zelfstandige ondernemingen met een netwerk van meer dan 350 tankstations. AVIA Nederland is de snelst groeiende aanbieder van brandstoffen en het tweede merk in Nederland qua locatiedichtheid. De verkooppunten van AVIA bedienen maandelijks ruim 2 miljoen klanten. Op het hoofdkantoor in Soest ligt de verantwoordelijkheid voor marketing, branding, techniek en administratie. In Soest zijn acht mensen werkzaam. Het streven is om de organisatie zo lean mogelijk te organiseren.

Werkzaamheden stagiair
Je rapporteert aan de Marketing Manager en wordt (mede) verantwoordelijk voor een aantal projecten, waaronder de introductie (intern en extern) van een nieuwe spaar-app. Daarnaast plan en coördineer je acties voor de tankstations en werk je mee aan de online / social media strategie en klantonderzoek. Je hebt regelmatig klantcontact en stemt af met AVIA Leden en externe leveranciers.

Wat wij vragen
We zoeken een hands on HBO stagiair die klantgericht, communicatief vaardig, flexibel en pragmatisch is.
 
Wat wij bieden
AVIA Nederland biedt een afwisselende stage opdracht in een leuk team, met zowel commerciële als procesmatige uitdagingen.

Solliciteren
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Stuur dan jouw CV en een korte motivatiebrief naar rverweij@avia.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met Ramon Verweij via 06-23833068