Bij AVIA in Capelle aan den IJssel aan de Couwenhoekseweg kan er voortaan gratis een AVIA Multibak aanhangwagen geleend om afval naar het afvalbrengstation te brengen. Gemeente Capelle wil met dit initiatief ervoor zorgen dat de afvalscheiding verder toeneemt en hier werken wij uiteraard graag aan mee! 

AVIA Multibak aanhangwagen
Wilt u afval wegbrengen, maar pas het niet in uw auto? Maak dan gebruik van de AVIA Multibak aanhangwagen. Het vervoeren van het afval naar het afvalbrengstation vormt geen opstakel als u drie uur lang een aanhangwagen leent bij de AVIA in Capelle a/d IJssel Couwenhoekseweg. Dit kan gratis en voor niets. Wethouder Jean-Paul Meuldijk hoopt dat veel Capellenaren gebruik gaan maken van de gratis aanhangwagen.

Hoe het werkt
Als u bij de AVIA Capelle a/d IJssel een aanhangwagen huurt meldt u vooraf dat het om het wegbrengen van afval naar de gemeente gaat. Nadat het afval is weggebracht, ontvang u bij het afvalbrengstation een formulier met stempel. Bij het terugbrengen van de aanhangwagen bij het tankstation moet dit formulier worden ingeleverd. De eerste drie uur huur zijn dan gratis.