Voor onze Avia vestiging te Den Haag/Auto West zijn wij op zoek naar een gemotiveerde:

Carwashmedewerker

Als carwashmedewerker maak jij onze klanten blij met een schone auto. Je ontvangt de klant op een vriendelijke en commerciële manier en je hebt oog voor detail. Je zorgt voor de uiterlijke staat van de Carwash en de hierbij behorende schoonmaakwerkzaamheden en onderhoud aan de Carwashinstallatie.
Omdat je te maken hebt met veel verschillende klanten, is het belangrijk dat je communicatief sterk bent, kennis van de Engelse taal in woord hebt en snel kunt schakelen. Daarnaast vragen wij dat je technisch inzicht hebt en een goede fysieke conditie.
Ben je bereid om onregelmatige diensten te werken ook in de weekenden als oproepmedewerker? Dan zien wij graag je CV met korte motivatie tegemoet via; hr@spuigroep.nl
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kelly Slegers, Station Supervisor, telefoon: 06-12329338.
 
 
Wie zijn wij:
Achilles Brandstoffen Maatschappij B.V. handelt onder de merknaam AVIA en is een organisatie met een netwerk van vooral eigen tankstations met een landelijke dekking (momenteel 35 stations). Er werken in de organisatie ruim 250 enthousiaste medewerkers. Achilles Brandstoffen Maatschappij maakt samen met Europcar Autoverhuur, Boedelbak, Motorhuis, Multilease, Autoschadehuis en BB&L onderdeel uit van Spuigroep BV.