Voor het bediende AVIA tankstation in Eindhoven, gevestigd aan de Hastelweg 155A, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde;
 
Bakery medewerker
 
Als Bakery medewerker sta je de gehele dag tussen de verse broodjes en worden de klanten blij van jou als ze hongerig een keuze maken tussen al het lekkers wat jij klaar maakt. Daarbij zorg je er voor dat de Bakery schoon, hygiënisch en opgeruimd is. Regelmatig help je mee in het tankstation om de winkel aan te vullen. Je bent mede gastheer of -vrouw van het tankstation.

Naast een klantvriendelijke en commerciële instelling heb je oog voor detail. Je straalt enthousiasme uit en werkt volgens de haccp normen. Je kunt prima werken in een hectische omgeving,
Omdat je te maken hebt met veel verschillende klanten, is het belangrijk dat je communicatief sterk bent, kennis van de Engelse taal in woord hebt en snel kunt schakelen.

Ben je enthousiast? Dan zien wij graag je CV met motivatie tegemoet via; hr@spuigroep.nl
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marc de Fever, Station Supervisor, telefoon: 040-2512782.
 
Wie zijn wij:
Achilles Brandstoffen Maatschappij B.V. handelt onder de merknaam AVIA en is een organisatie met een netwerk van vooral eigen tankstations met een landelijke dekking (momenteel 35 stations). Er werken in de organisatie ruim 250 enthousiaste medewerkers. Achilles Brandstoffen Maatschappij maakt samen met Europcar Autoverhuur, Boedelbak, Motorhuis, Multilease, Autoschadehuis en BB&L onderdeel uit van Spuigroep BV.