In juni hebben we Superknallers rondom Vaderdag!

Vaders verdienen het ook om in het zonnetje gezet te worden, dus komen we in juni met 3 Superknallers waar je hem mee kunt verrassen en verwennen.

20 minuten rijden in een Ferrari Modena 360 

20 minuten shinen in de Modena 360 uit de V8 serie van Ferrari welke van alle moderne gemakken is voorzien. Via de handgeschakelde 6 versnellingsbak gaat de 400 pk van deze Ferrari helemaal los. Een 400 PK droom die werkelijkheid wordt! Na een korte instructie door een ervaren instructeur, kan de ViaAVIA spaarder samen met hem de weg op en mag 20 minuten, waarbij er een acceleratie van 0 tot 100 km/u in 4,3 seconden mogelijk is en met een topsnelheid die tegen de 300 km per uur ligt!

BIJ INLEVERING VAN 50 PUNTEN EN BIJBETALING VAN € 67

WEBER 15% KORTINGSBON

Prachtig design, doordacht ontwerp en van optimale kwaliteit. Alles wordt door Weber in het werk gesteld om barbecues aan te bieden die over alle mogelijke gemakken beschikken. Creatieve en eigentijdse designs en kleuren, inspelend op de huidige trends. Een perfecte ergonomie om zo eenvoudig mogelijk en in alle veiligheid heerlijke gerechten🍖🥩🥓te bereiden en een robuustheid die garant staat voor een hele lange levensduur.

BIJ INLEVERING VAN 75 PUNTEN

PHILIPS HUE KORTINGSVOUCHER 15%

Met deze Philips Hue kortingsvoucher ontvangt men 15% korting op alle beschikbare Philips Hue producten op www.philipshue.com (m.u.w. entertainment en producten die in de afgelopen 6 maanden geïntroduceerd zijn).

BIJ INLEVERING VAN 75 PUNTEN

Deze actie loopt van 1 tot en met 30 juni 2023.
Kijk voor nog meer leuke artikelen in  onze spaarshop ViaAVIA.nl (categorie Vaderdag) en check daar de actievoorwaarden van deze Superknallers!

 

ViaAVIA

Met ViaAVIA ben je onderweg naar leuke extra’s. En je kunt meedoen met te gekke winacties en profiteert van mooie kortingen in onze webshop en de fysieke shops. Je spaart eenvoudig met de ViaAVIA app of spaarkaart. Sparen gaat ongemerkt snel want je spaart bij zowel bemande als onbemande tankstations van AVIA. Voor iedere liter krijg je 1 punt. Ook op je aankopen in de shop ontvang je punten. Zo is iedere bestede euro 1 punt waard. En op je verjaardag kun je rekenen op leuke extra’s!

Meer weten over ViaAVIA? Kijk op ViaAVIA.nl