Het is november; de Goed Heiligman komt weer aan in ons land, blaadjes vallen van de bomen, de wintertijd is ingegaan waardoor het eerder donker is, dus tijd om gezellig bij elkaar te kruipen en gezelschappen te doen.

Video van Sint + Makii 

Video van Sint; dit jaar in het teken van Sinterklaas en Snoetje de hulppieten hond!

Verbaas jouw kinderen en familie met deze unieke Video van Sint! Sinterklaas spreekt tijdens de video iedereen twee keer persoonlijk toe. Naast de roepnaam vul je de leeftijd in en kun je dit jaar kiezen uit maar liefst 6 onderwerpen per persoon (2 optioneel). Denk hierbij aan een leuke hobby, lievelingseten, een compliment of opvoedkundige tip. De afspeelduur van de video is ongeveer 14 minuten (afhankelijk van het aantal personen). Benieuwd hoe het werkt? Neem dan snel een kijkje op www.videovansint.nl

 Je ontvangt:

– 1 code voor een Video van Sint

–  5 Voorleesverhaaltjes met Sint

 

Werkwijze

Let op: Nadat je de bestelling hebt geplaatst, krijg je een e-mail met daarin jouw unieke vouchercode(s). Deze code kun je verzilveren op: https://www.videovansint.nl/voucher. Kies je voor de download dan kun je jouw Video van Sint direct bekijken! Tegen betaling kan de video als dvd worden opgestuurd via PostNL-24-uur service.

 

Voorwaarden

o De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen of acties.

o Uitbreiding van de film met extra personen (max. 10) of opties is mogelijk door bijbetaling.

o Betreft een digitale versie (download)

o Geldig t/m 6 december 2022.

o Bovengenoemde prijs is inclusief servicekosten.

 

Turbo pakketten van Makii

15% éxtra korting op de Turbo Pakketten van Makii: kleurplaten, raamstickers, tattoos en nog veel meer!

Met de creatieve Turbo Pakketten van Makii zijn kids uren zoet! Kies uit Turbo Grote Kleur-platen van wel 91 x 150 cm groot, Raamstickers, Krasplaatjes, Emaille Pins en Tattoos in te gekke thema’s als Jungle, Water, Voertuigen en Dieren.

Door kleurrijke en gekke karakters worden kinderen door Makii geinspireerd om hun creativiteit te laten exploderen! Er wordt geloofd, dat creativiteit en samenspel de fantasie van het kind stimuleert en het spelenderwijs laat leren.

Makii gunt iedereen een mooie toekomst, daarom is de gehele collectie op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier geproduceerd en worden er bomen geplant ter compensatie van de uitstoot van deze producten.

De actieperiode van deze Superknallers loopt van 1 november tot en met 30 november 2022.

ViaAVIA

Met ViaAVIA ben je onderweg naar leuke extra’s. En je kunt meedoen met te gekke winacties en profiteert van mooie kortingen in onze webshop en de fysieke shops. Je spaart eenvoudig met de ViaAVIA app of spaarkaart. Sparen gaat ongemerkt snel want je spaart bij zowel bemande als onbemande tankstations van AVIA. Voor iedere liter krijg je 1 punt. Ook op je aankopen in de shop ontvang je punten. Zo is iedere bestede euro 1 punt waard. En op je verjaardag kun je rekenen op leuke extra’s!

Meer weten over ViaAVIA? Kijk op ViaAVIA.nl