Een gezellig familie-uitje tijdens de decembermaand of uitgebreid de keuken in voor het kerstdiner? Met de Superknallers van deze maand doe je dit extra voordelig!

Holiday on Ice


Holiday on Ice is terug, en hoe!

Na een afwezigheid van 6 jaar keert Holiday on Ice – het leukste familie-uitje in de feestmaand – eindelijk terug naar Nederland. Van 8 december 2022 t/m 8 januari 2023 is de spectaculaire nieuwe show SUPERNOVA te zien in achtereenvolgens Groningen, Rotterdam, Den Bosch, Amsterdam en Maastricht. De artiesten zijn deze keer niet alleen op, maar zelfs boven het ijs te zien. Er zijn meer dan 300 oogverblindende kostuums, er is een sneeuwstorm, vuurwerk en natuurlijk kom je helemaal in de kerstsfeer door het romantische verhaal. Pure schaatskunst wordt gecombineerd met de nieuwste technische mogelijkheden voor een middag of avond om nooit te vergeten! Wegens groot succes zijn er ook op beide kerstdagen voorstellingen waar je met de hele familie naar toe kunt. Ontdek de magie van Holiday on Ice, met 333 miljoen bezoekers in 79 jaar de meest succesvolle ijsshow ter wereld.

Tegen inlevering van 150 ViaAVIA spaarpunten ontvang je 25% korting op kaarten op alle rangen!

Tefal braadpan 24cm

Speciaal ontworpen om zoveel mogelijk smaak toe te voegen aan gerechten, doordat hij extra warmte vasthoudt. Je kunt er perfect mee aanbraden en er liggen supermalse resultaten binnen handbereik! De Titanium Extra anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat je de pan moeiteloos kunt schoonmaken. Dankzij een robuust, duurzaam design zal je daarnaast lang van hem kunnen genieten. Een dikke bodem van aluminium helpt je bij de bereiding van al je favoriete gerechten.

Afmeting: Ø 24 cm
Materiaal: Aluminium
Warmtebron: Gas, Elektrisch, Keramisch, Halogeen, Oven, Inductie
Anti-aanbaklaag: Ja
Ovengeschikt: Ja, tot 250 °C

Lever 200 ViaAVIA spaarpunten in en ontvang € 30 euro korting (van € 79.99 voor € 48,21)

De actieperiode van deze Superknallers loopt van 1 december tot en met 31 december 2022.

ViaAVIA

Met ViaAVIA ben je onderweg naar leuke extra’s. En je kunt meedoen met te gekke winacties en profiteert van mooie kortingen in onze webshop en de fysieke shops. Je spaart eenvoudig met de ViaAVIA app of spaarkaart. Sparen gaat ongemerkt snel want je spaart bij zowel bemande als onbemande tankstations van AVIA. Voor iedere liter krijg je 1 punt. Ook op je aankopen in de shop ontvang je punten. Zo is iedere bestede euro 1 punt waard. En op je verjaardag kun je rekenen op leuke extra’s!

Meer weten over ViaAVIA? Kijk op ViaAVIA.nl