Deze maand hebben we maar liefst 3 superknallers voor je!

1. Amsterdam Light festival Amsterdam

Laat je verwonderen tijdens de elfde editie van het Amsterdam Light Festival wat nog t/m 22 januari 2023 plaatsvindt. Je wordt mee op reis genomen naar de wereld van de verbeelding, met het thema Imagine Beyond.

IMAGINE BEYOND
Verbeelding maakt het mogelijk het hier en nu te ontstijgen, onbegrensd de dag van morgen voor te stellen en vooruit te dromen. Laat je meevoeren in een rondvaartboot naar plekken voorbij het bekende tijdens Editie 11. Kijk door het licht en laat je fantasie de vrije loop. Wat zie je? Praten we met lampen? Hebben we alleen nog virtuele bruggen? Stroomt het water omhoog? Ga mee op reis en beleef het zelf!

Tegen inlevering van 250 ViaAVIA spaarpunten betaal je niet € 13,25 maar € 9,95 per kaartje dus 25% korting!

2. Thermae 2000 – Limburgs dagarrangement

De natuurrijke omgeving boven op de Cauberg in Valkenburg en de fijne wellness van Thermae 2000 staan garant voor een welverdiend moment voor jezelf, waarbij je even helemaal tot rust komt en je je batterij kan opladen. Wil jij optimaal ontspannen? Kom dan genieten van de thermale baden, sauna’s en bubbelbaden bij Thermae 2000. Naast de sauna opgietingen kun je tijdens je bezoek aan de wellness deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals floaten, klankschaalmeditatie en mindfulness audio­sessies. Geniet na het ontspannen van een culinair diner in Restaurant Pure of van een etentje in één van de andere restaurants.

Inhoud arrangement:

  • Volle dag toegang tot de wellnessfaciliteiten
  • Gratis deelname belevenissenprogramma
  • Koffie van Blanche Dael
  • Limburgse vlaai van Bakkerij Paulissen
  • Activiteit naar keuze: surprise activity, solarium of een sessie in de massagestoel

Tegen inlevering van 100 ViaAVIA spaarpunten ontvang je € 17,50 korting (31% korting) op een kaartje en betaalt maar € 40,– voor een Limburgs dagarrangement!

 

3. 1 uur Slipcursus


In het verkeer liggen veel gevaren op de loer, die je met de juiste kennis en ervaring prima kunt voorkomen of omzeilen. Leer hoe je een slip voorkomt, corrigeert en obstakels ontwijkt. Verbeter op een leuke manier je reactievermogen en houd controle over de auto. Een slipcursus is niet alleen leerzaam, het is ook hartstikke leuk! Voel de spanning en adrenaline bij het slippen over ons glad wegdek: een ervaring die je niet snel zult vergeten. Een plots overstekend dier, wegpiraten en aquaplaning veroorzaken gevaarlijke situaties. Deze situaties zijn niet te voorzien. Verbeter daarom je rijvaardigheid met een slipcursus en wees voorbereid op noodsituaties! Bij deelname aan de slipcursus mag je gebruik maken van een EventsBakery auto, een Volkswagen Golf.

De volgende onderdelen komen aan bod tijdens de slipcursus:
• Zit- en stuurhouding
• Noodstop met ABS op glad wegdek
• Remmen en uitwijken met ABS op glad wegdek
• Demonstraties
• Correctie achterwiel slippen
• Professionele oefenbaan met speciale slip-coating.

Tegen inlevering van 250 ViaAVIA spaarpunten betaal je geen € 99,– maar € 42,– per kaartje (dus 70% korting!) voor één uur Slipcursus!

De actieperiode van deze drie Superknallers loopt van 1 tot en met 31 januari 2023.

 

ViaAVIA

Met ViaAVIA ben je onderweg naar leuke extra’s. En je kunt meedoen met te gekke winacties en profiteert van mooie kortingen in onze webshop en de fysieke shops. Je spaart eenvoudig met de ViaAVIA app of spaarkaart. Sparen gaat ongemerkt snel want je spaart bij zowel bemande als onbemande tankstations van AVIA. Voor iedere liter krijg je 1 punt. Ook op je aankopen in de shop ontvang je punten. Zo is iedere bestede euro 1 punt waard. En op je verjaardag kun je rekenen op leuke extra’s!

Meer weten over ViaAVIA? Kijk op ViaAVIA.nl