Win je tankbedrag terug in december!

In december maak je dagelijks kans om jouw tankbedrag te winnen tijdens de AVIA Christmas Cashback weken!

De cashbackweken zijn terug en hoe! Niet wekelijks, maar dagelijks gaan wij een winnaar blij maken! Of je nu tankt bij een onbemand of bemand tankstation: deelnemen is mogelijk, maar vergeet niet om je tankbon te vragen c.q. te printen.

Hoe het werkt:
Ga naar www.viaavia.nl/cashback-actieavia en upload je tankbon, waardoor je kans maakt op een prepaid tankkaart met de waarde van je tankbon. De actie loopt de gehele maand december.

Heb je nog vragen of lukt iets je niet? Ga dan naar de FAQ op bovengenoemde site. De winnaars worden dagelijks bekend gemaakt en krijgen hier automatisch bericht over. Over de uitslag kan niet worden gecommuniceerd, maar deze wordt wel via de social media kanalen bekend gemaakt.

 

ViaAVIA

Met ViaAVIA ben je onderweg naar leuke extra’s. En je kunt meedoen met te gekke winacties zoals deze! Je spaart eenvoudig met de ViaAVIA app of spaarkaart.
Sparen gaat ongemerkt snel want je spaart bij zowel bemande als onbemande tankstations van AVIA. Voor iedere liter krijg je 1 punt. Ook op je aankopen in de shop ontvang je punten. Zo is iedere bestede euro 1 punt waard. En op je verjaardag kun je rekenen op leuke extra’s!

Meer weten over ViaAVIA en registreren? Kijk op ViaAVIA.nl of download de app op je telefoon!