AVIA Multibak is een nieuw aanhangwagen verhuur concept waar u gebruik van kunt maken bij vele AVIA tankstations. Op www.avia-multibak.nl kunt u eenvoudig een verhuurlocatie vinden en een aanhangwagen reserveren. Al meer dan 30 locaties verhuren de AVIA Multibak.

AVIA Multibak aanhangwagen

De komende maanden zullen steeds meer AVIA Multibak aanhangwagen verhuur locaties van start gaan, hiermee verwachten wij een nationale dekking. AVIA Multibak staat voor kwaliteit en de aanhangwagens worden wekelijks onderhouden om de hoogwaardige kwaliteit te behouden.

Aanhangwagen reserveren

U kunt heel eenvoudig een AVIA Multibak aanhangwagen verhuur locatie vinden via www.avia-multibak.nl. Zodra u de juiste locatie heeft gevonden kunt u vervolgens in enkele stappen een aanhangwagen reserveren. Voor het huren van AVIA Multibak betaalt u een borg (€100,-). U hoeft bij het online reserveren niets te betalen. Wij kunnen ook verder helpen via 0900 - 1795 (€ 0,15 p/m).

Zakelijk

Heeft u een AVIA Tankstation dat geschikt is voor aanhangwagen verhuur? Dan kan AVIA Multibak goed bijdragen aan uw onderneming.

AVIA Multibak staat voor:

  • Meer rendement
  • Eigen AVIA merk
  • Reclame van uw AVIA merk in uw directe omgeving
  • Service 24/7 en bereikbaar via 0900 - 1795 (€ 0,15 p/m).
  • Online reserveringsmodule

Bent u geïnteresseerd om de mogelijkheden van een samenwerking met AVIA Multibak te bespreken? Bekijk dan onze pagina AVIA Multibak zakelijk.